Giv gulvene nyt liv med en professionel gulvafslibning


Hos Prima Gulve bruger vi ikke reklamationer. Vi sliber dine gulve til perfektion og bringer dem tilbage til deres oprindelige stand. Vi har mere end 30 års erfaring med gulvafslibning og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det er din garanti for gulve, der er som nye, når vi har været i gang.

Gulvafslibning for erhverv og private


Vi arbejder primært i Odense og opland, men hvis den rette opgave melder sig, kører vi gerne længere. Vi udfører grundig gulvafslibning for både private og erhverv og har mange års erfaring med større opgaver for boligforeninger og virksomheder.

Fyrtræsgulv med bejdse


Gulv med bona HD lak (3 års garanti)

Gulve som nye – og den rette efterbehandling


Når vi har slebet gulvene, sørger vi altid for at de får den rette efterbehandling. Uanset om gulvene skal lakeres, olieres eller bejdses udfører vi efterbehandlingen med grundighed og kvalitetsprodukter.

Få et tilbud på gulvafslibning


Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning – uanset opgavens størrelse. Ring til os på telefon 40 16 88 14 eller udfyld kontaktformularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.Gulv med hvid bejdse og bona HD (3 års genneslidsgaranti)